Restyling d'una antiga botiga de electrodomèstics, cuines i instal·lacions, per a convertir-la en una botiga showroom molt més actual.

 

Client: Sord

Fotògrafa: Mercè Gost

Ciutat: Salou

 

Canvis generacionals que es visualitzen en les instal·lacions. A vegades, l'arribada a la direcció d'un comerç de sàvia nova es transforma en noves necessitats o visions del negoci, per la qual cosa es precisa un nou espai comercial. És el que va succeir amb aquesta botiga familiar d'electrodomèstics de Salou. Per a adaptar-se al nou moment es va crear un showroom que va reportar una completa rentada de cara de la botiga. Respectant el sòl es va dur a terme un farratge de noguera en parets per a realçar-lo, eliminant una solució anterior que no permetia treure profit a les facultats existents. El gran potencial de l'aparador s'agraeix molt més ara des de l'exterior, amb un ambient càlid i acollidor gràcies a la fusta de noguera i els colors verd i negre.