Projecte d'interiorisme i reforma integral d'una cèntrica pizzeria situada a Salou.

 

Client: Sapri Salou

Fotògrafa: Mercè Gost

Ciutat: Salou

 

Els projectes han de respectar la idiosincràsia dels clients. Es va tenir molt clar en la Pizzeria Sapri de Salou, amb una remodelació integral que, no obstant això, va voler respectar els colors de la seva marca identitària que ja s'observaven a través d'un logo definit en el qual se sentien identificats. La reforma de la seu es va realitzar sota aquest paràmetre de respecte per una identitat cromàtica que podria extrapolar-se a altres seus El resultat? Espectacular.

La pizzeria va voler emprendre un nou camí més personal i autèntic i per a això es va exigir treballar sobre el vermell i verd, molt identificatius de la cultura italiana. Per a la barra es va jugar amb una peça blanca senzilla integrant, a través de les juntes el color del vermell i el verd, en els diferents ambients. A més, el roure adquireix una presència majúscula, amb protagonisme en la façana i les portes a través de ferros amb quarterons per a oferir-li més visibilitat des de l'exterior. Ara, fins i tot, es compta amb una zona exterior, definida cromàticament, per al servei Take Away. Els detalls estilístics no van evitar solucions pràctiques amb espais de gran utilitat.